Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.
 • Home>
 • Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.
 • Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.

  Bedrijf Details
  Type Business: Fabrikant
  Exporteur
  Verkoper
  Grote Markt: Wereldwijd
  Merken: Huizu, Sesamdoos (beschikbare OEM & ODM)
  Aantal werknemers: 100~300 mensen
  Jaarlijkse omzet: US$ 3000,0000 - US$ 6000,0000
  Opgericht Jaar: 2015
  Export pct: 80% - 90%
  Beschrijving bedrijf
  Co. van de microntechnologie, Ltd wordt gevestigd in Guangzhou-stad, de Provincie van Guangdong. Wij concentreren ons bij het leveren van hoogte - kwaliteitsautomaten en aangepaste oplossing in de kleinhandelsindustrieën. wij hebben een professioneel en eminent team dat geëngageerd aan de verkoopindustrie vele jaren en bezeten rijke ervaring in ontwerp, productie, integratie en de naverkoopdienst heeft.

   

  In 2017, breidde het bedrijf de installatie aan meer dan 9000 vierkante meters uit. Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, drugs en steunmuntstukken, nota's, WeChat, Alipay, IC-kaart, QR-codebetaling enz. verkopen.

   

  Wij kunnen Internet, automaat met traditionele kanaal commerciële die keten code combineren bij de Wolkendienst wordt gebaseerd. Met hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst, Microntechnologie hebben een brede marktinvloed en een hoge reputatie op automaatgebied gevestigd.

   

  Guangzhou Micron Technology Co., Ltd.

   
  Oproepen ons
  Contactleverancier
  Contacteer ons